man fashion

Најновата колекција од Nobody Denim

Колекцијата представува еден урбан и опуштен стил, што значи да се биде модерен во било кое време од денот, без разлика каде се наоѓаш. Фармерки и маичка е топ комбинација што буквално никогаш не излегува од мода и секогаш изгледа одлично.

 

Напиши коментар