man fashion

Најновата спортска колекција од Moncler Grenoble

Брендот е еден од најуспешните во областа на спортската гардероба. Ова што денес ви го представуваме е нивната пролетна колекција, па затоа и делува весело, свежо и разиграно. Особено позитивен впечаток ми направија елечињата, кои изгледаат навистина добро, а може да се комбинираат и со не толку спортска гардероба.

 

Напиши коментар