Sweet Home

Најновите дизајнерски решенија за модерниот дом

Денес ќе видите еден поинаков пристап кон дизајнот и уредувањето на домот. Денешните проекти, на прв поглед необични, бидејќи сосема се разликуваат од она на што до сега сме навикнале да го гледаме и од она што го имаме. Пропорциите и формата на просторот се сосема сменети и има нови правила според кои се гради новиот модерен стил.

Видете какви се најновите тенденции во областа на архитектурата и дизајнот:

 

loft and glass

room

 

 

 

Напиши коментар