Убавина

Најновите идеи за вашата нова фризура и боја на коса

Ако мислите дека е време да го освежите вашиот стајлинг со нова фризура или боја, погледнете ги најпрво најновите предлози.

Ние сосема накратко ќе ви кажеме како изгледаат последните актуелни тенденции:

Без разлика што речиси секоја сезона се раѓа нов тренд има некои нешта кои си остануваат вечна класика, а тоа секако се кафејавата, русата и црната боја за коса. Ако на вашиот тен му одговара токму таа боја, нема зошто да ја менувате раководејќи се според сезонскиот тренд.

А што е најново? Ултра популарен е омбре ефектот, црвените и виолетови нијанси врз цела коса или пак прамени.

Формите на фризурата можат да бидат најразлични, а она најважното е формата на косата да одговара на формата на вашето лице. Се друго е второстепено.

 

Hair

This is the ombre I want, without the bangs.

me lik

highlights

medium brown base and caramel and honey toned highlights

i want this hair color!

Colour?

Kherington Payne Medium Straight Cut with Bangs - Shoulder Length Hairstyles Lookbook - StyleBistro

Love this hair

puuuurfect bang

Fall color

Hair .

dark ombre hair

border

black waffle

gorgeous deep red

Interesting Prom Hairstyles :)

glamour chic ombre by lauren salapatek

Unique

hair color

Cute love the colors and cut

bob, angled & worn to perfection.

waves and waves

 

 

Напиши коментар