Bridal

Најновите венчаници од Karen Willis Holmes

Таа е неодолива!  Karen Willis Holmes  ја представи својата најнова колекција венчаници наменети за 2013 година при што предизвика воодушевување кај критичарите од модниот свет и секако голем аплауз.

Овде ќе видите модерни невестински фустани изработени од врвни и ексклузивни материјали. Нејзините креации се добро познати благодарение на врвниот квалитет и префинетите детали.

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (1)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (2)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (3)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (4)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (5)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (6)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (7)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (8)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (9)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (10)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (11)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (12)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (14)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (15)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (16)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (17)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (18)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (19)

2013 Wedding Dresses by Karen Willis Holmes (21)

 

Напиши коментар