man fashion

Најновото од Hotic за сезона есен-зима 2012

Познатиот турски моден бренд ја престави својата најнова колекција за чевли за оваа сезона. 

 Софистицирана линија наменета за мажи со прекрасен избор на чевли.
 
Британскиот модел Сем Веб, е заштитно лице на оваа кампања. 
 
Кога ќе ги погледнете чевлите на Hotic во комбинација со класична модерна облека, верувајте, нема да можете да одолеете. 
 
Hotic Fall-Winter 2012-2013
Hotic Fall-Winter 2012-2013
Hotic Fall-Winter 2012-2013
Hotic Fall-Winter 2012-2013
 

Напиши коментар