man fashion

Најновото од Манго за оваа зима

Добро познат бренд за сите нас, а еве го и последното изненадување за нивните фанови – кежуал модели за месец ноември кои според нашата оценка идеално се вклопуваат во стилот на современите урбани мажи.

Разгледајте што ви нуди Манго за почетокот на зимата и очекувајте го наскоро следниот зимски каталог.

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (1)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (2)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (3)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (4)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (5)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (6)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (7)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (8)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (9)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (10)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (11)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (12)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (13)

H.E. by Mango November 2012 Lookbook (14)

 

Напиши коментар