man fashion

Најновото од Reiss

Брендот во својата пролетна колекција за 2012 година ги обединува основните модни трендови за оваа сезона, почнувајќи од боите па се до кројот на моделите. Ако сакате да знаете како изгледа актуелниот пролетен машки стајлинг и да направите добар избор, тогаш погледнете ја оваа колекција.

 

Напиши коментар