Мода

Најновото од Swarovski

Тешко е да се одолее на накитот со кристалите од Swaovski, посебно жените кои ја пратат модата знаат какви се овие колекции. Тие нé хипнотизираат, прават да заборавиме на сé на светот при самиот поглед на нив и можат да го претворат и наједноставниот аутфит во најгламурозен. Тие се убави и елегантни , и тоа е она поради кое ги сакаме.

Кoлекцијата на Swarovski накитот, која е прилично сложена и необична, очигледно во неа имал удел и најновиот тренд на бои за оваа езона 2012, со пастелните нијанси и  колоритни комбинации. Кристалите се украсни, и шарени, доминираат боите на лаванда, виолетова, светлосина и зелена боја а облиците се најразновидни, од бубамари, до слатки глувчиња.

Напиши коментар