Дестинации

Најубавите грчки плажи !!!

Нашиот јужен сосед навистина има со што да се оправда…

Задолжителен дел од секое летување се преубавите грчки плажи кои нудат различни убавини, во различни предели, кои ги задоволуваат и највисоките критериуми.

Можеби „добрососедските“ односи не ја финализираат посакуваната состојба… А и среќата во поглед на финансиите некако свртува грб, но Грција со задоволство излегува во пресрет, кога се во прашање  долгите песочни плажи, посетувани дури и од најпознатите ликови од шоу бизнисот. Карактеристичните песочни убавици, придружувани од објекти специфични токму за Медитеранот се честа мета на илјадници туристи.

Традицијата покажува дека колку и да се противиме на фактите, секоја година уживаме во неодоливите грчки плажи…

Да се потсетиме на некои од нив …

Напиши коментар