Sweet Home

Најубавите летни букети

Украсете ја собата со свежо летно цвеќе. Убави бои, прекрасен мирис… освежете го секојдневието со еден букет цвеќе. За да постигнете поголем визуелен ефект убаво би било како вазна да употребите една кофичка, прскалка, или друг предмет кој всушност ја нема функцијата на вазна, а може да послужи како да е вазна.

Напиши коментар