Дестинации

Најубавите места на планетата

Нашата планета изобилува со феноменални дестинации кои човек не смее да пропушти да ги погледне. Денес ќе ви презентираме само дел од нив…очекувајте продолжение.

Мачу Пикчу – Перу

Водопадите Игуасу – Аргентина

Варанаси – Индија

Големиот кањон – САД

Езерото Луиз – Канада

Ангкор – Камбоџа

Чинкве Тере – Италија

Санторини – Грција

Нојшвајнштајн – Германија

Бора Бора – Индонезија

Халонг – Виетнам

Олесун – Норвешка

Долината на царевите – Луксор

Долина на Месечината – Бразил

Остров Стафа

 

 

Напиши коментар