← НАЗАД НА БОЗА

Најубавите жени на Олимпијадата

Најубавите жени на Олимпијадата
944 Читања

Покрај тоа што тие се одлични спортистки, тие се и убави и атрактивни . Олимписките игри се полни со возбуда, а една од многуте возбуди е и настапот на убавите жени. Некако незванично, стана традиција секоја година да се прогласат најубавите жени кои учествуваат на Олимпијадата.

Оваа година работата на „жирито„ нема да биде воопшто лесна, со оглед на фактот дека во Лондон сега се наоѓаат најубавите спортистки на светот.

Откако хрватската кошаркарка Антонија Мишура беше прогласена за најубава спортистка на Олимписките игри, направена е и листа на најпосакувани жени спортистки, а во најтесен круг се најдоа: Ана Ивановиќ, Мариа Шарапова, Доминика Цибулкова и Ким Глас…

 

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk