ШоуБиз

Најубавите жени во провокативно издание за Vogue

Шпанското издание на магазинот објавува фотки од “Ангелите” и други модели во голо издание.

Миранда Кер, Алесандра Амброзио, Ирина Шајк, Ања Рубик, Карли Клос и дурги убавици се соблекоа за декемвриското издание на шпанскиот Vogue.

Сите фотографии од убавиците во декемврискиот број ги потпишува фотографот Марио Тестино.

Некои ги покажале градите, некои задникот, а едно е сигурно ова издание ќе се продаде во рекорден број.

models

Las-Majas-Vogue-Spain-December-2012-Issue-Glamour-Boys-Inc-09

models-vogue-spain-112212- (14)

Karlie-Kloss-Mario-Testino-Vogue-Espana-December-2012

1

irina-shayk-las-majas

Various-Models-by-Mario-Testino-for-Vogue-Spain-3-700x1050

 

Напиши коментар