ШоуБиз

Наместо химна, Ricky Martin :)

Еден ваков пропуст на свеченото отворање на било кој фестивал, би бил ноќна мора се речиси секој организатор.

Она што е невообичаено за ова отворање е што за време на почетокот на скијачкиот фестивал во градот Костанај, кој се наоѓа во Казахстан, се случил пропуст кој не се гледа секој ден. Во моментот кога требало да почне националната химна, од звучниците се слушнала песна на Ricky Martin.

Иако грешката била отстранета за кратко време, организаторите најверојатно останале со прилично вцрвенети образи од срам. Уверете се и самите во овој несекојдневен настан:

Напиши коментар