Здраво тело

Направете домашен лек кој лечи и го продолжува животниот век

Ова е лек кој го правеле и нашите баби и нивните баби. Одлична комбинација од две компоненти кои се ултра здрави и моќни кога е во прашање нашето здравје.

Медот и циметот во комбинација се еликсир кој успешно ги лечи инфекциите на мочните канали, ја подобрува работата на срцето, го намалуваат шеќерот во крвта, холестеролот, го зајакнува имунитетот, а како таква комбинација може да се користи и како маска за лице која успешно ги суши акните.

Медот и циметот се одлична комбинација која го забрзува метаболизмот. Ако имате проблеми, тешкотии со варење на храната, тогаш обидете се со оваа комбинација. Доколку редовно го консумирате вашето здравје ќе се подобри за кратко време.

Напиши коментар