Art & Crafts

Направете ја сами својата омилена боја лак за нокти

Многу често се случува да не можеме да ја најдеме токму онаа нијанса лак за нокти што во моментот ни е потребна. Во тој случај, со помош на сенки за очи или светки ќе го направиме вистинскиот лак.

Потребен ви е безбоен лак, палета сенки или пак светки во зависност од ефектот што сакате да го постигнете. Како и да е, процедурата е иста. Исипете ја содржината во шишенцето, промешајте и новиот лак во супер боја е готов.

 

Make your own Nail Polish with old eye shadow #DIY #Tutorial

 

DIY nail polish

 

DIY glitter nail polish over black

 

 

Напиши коментар