Art & Crafts

Направете сами летни нараквици

Ова е навистина премногу лесен проект кој со задоволство ќе го направите.

Лето уживајте и создадете нараквици кои ќе бидат идеални за на плажа. Се што ви треба да овој проект се ленти, траки, кожички и само да знаете да врзувате чворови.

Фотографиите ќе ви ја покажат постапката…

Напиши коментар