Art & Crafts

Направи сам – овој пат ланче

Време е да се опуштиме и да дозволиме креативноста да излезе од нас. Имаме една одлична идеја за тоа како да направите ланче и тоа сами дома.

Ова ќе биде забавно дури и ако го правите со деца. Потребно ви е: макарони, бои, лепак, памучен материјал. Ви претставуваме низ фотографии како да го изведете тоа. Вие слободно може да ја развиете фантазијата и да вметнете ваши идеи.

 

 

Напиши коментар