Art & Crafts

Направи сам: Украси од портокал

Ја поврзуваме аромата од портокалот со зимата и со празниците што предстојат. Освен што е многу вкусен, портокалот може да биде материјал за многу оргинални украси кои ќе внесат празнично и пријатно расположение во домот. Освен тоа и ќе мириса прекрасно.

Со карамфил…

 

Од кората…

 

Од парчиња портокал и канела…

 

Напиши коментар