ШоуБиз

Нарачката на Ријана го затвори ресторанот

Кога Ријана части, тогаш кујната не може да постигне. За време на престојувањето во Лондон, по повод фестивалот Хајд Парк, Ријана нарачала богат ручек од еден ресторан за сите луѓе кои ја прателе.

Нарачката која се состоела од богат избор на јадења и пијалоци ја чинело 8000 евра. Со тоа целата залиха на ресторанот била испразнета, па ресторанот морал да се затвори во преостанатиот дел од денот.

Напиши коментар