Sweet Home

Наскоро и невидливи телевизори!

Сигурно нема да ви биде проблем одма да го замислите во вашиот дом.

Технологијата оди напред, новите изуми се веќе многу блиску до научно фантастичните филмови, кои пред неколку години ни изгледаа недостижни.

Тој е многу едноставен, има невидлив екран кој стои пред темна позадина. Лесно може да го вклопите и тој ќе изгледа преубаво.

 

Напиши коментар