ШоуБиз

Насловна за паметење: Ева Лонгорија скроз гола!

Нејзиното тело е предмет на имагинацијата на многу мажи, а сега актерката ни подготви уште деликатес.
 Ѕвездата на серијата “Очајни домакинки” направила многу скокотлива фотографија. За книгата “Asleep at the Chateau”, фотографот Јорк Вајсман, актерката соблекла се од себе и ја покажа на светот својата позадина. Иако останатиот дел од телото и е прикриен со чаршав, многумина оваа фотографија долго же ја паметат. Мора да признаеме дека Ева  и на 37 години изгледа совршено.

Напиши коментар