ШоуБиз

Наташа и Влада се вселија во заеднички дом

 

Влада Вуксановиќ ја промени адресата на живеење, градот сеуште не, тој и понатаму останува во Белград. Згодниот манекен се досели во станот на својата девојка Наташа Беквалац, која сега скоро си го купи за себе и сестра и.

Но, нејзината сестра Кристина се смири со мажот, па Наташа остана сама. Влада се спакувал и со торбата пристигнал пред нејзината врата. Соседите изјавиле дека тој пристигнал со една торба, и веќе неколку дена е во станот на Наташа. Секое утро стануваат и околу 12 часот одат на кафе во некое од локалните кафулиња, изјавил еден сосед на Наташа.

Напиши коментар