ШоуБиз

Наташа има проблем со свекрвата! Таа едноставно не ја поднесува

Мајката на Влада Вуксановиќ, Јованка не е премногу одушевена од новата љубов на својот син. Јованка не може да се помири со фактот дека нејзиниот единствен син е заљубен во Наташа Беквалац.

Близок пријател на Влада изјавил дека неговата мајка е разочарана од неговиот избор. Тој многу рано останал без татко, па тие двајца многу се зближиле, а откако Влада се заљубил во Наташа престанал да бара совети од мајка му и да контактира секојдневно со неа. Јованка била толку очајна што дури побарала од својот син да бира помеѓу неа и Наташа, а тој ја одбрал Натка.

Напиши коментар