ШоуБиз

Не е за секој кожа

Сигурно имала друга цел, ама малку го утнала начинот на кој сака да го постигне тоа. Ирската пејачка Шинед О’ Конор се појави на емисија во малку чудна кожна комбинација. Тесни кожни панталони, корест со кој сигурно сакаше да го истакне струкот и кожно палто. Она што успеа да покаже е дека таа сепак нема вкус.

Иако сме навикнати да ја гледаме оваа пејачка во ексцентрични изданија, сепак ова мислам дека врвот.

Што се однесува на нејзиниот љубовен живот, може малку да одмориме од патетичните изјави и закани дека ќе се самоубие. Моменто е во врска со поранешниот маж Бери Хериџ.

Напиши коментар