ШоуБиз

Не! Навистина не сум пијана!

Младата пејачка Ријана се забавувала во еден ноќен клуб во Лос Анџелес.

Поп дивата била облечена во црвен долг фустан и лудувала во ноќта.

Клаберите во диското тврдат дека таа била болна и дека повратила на нејзиното ВИП сепаре.

Сите околу неа се потрудиле да ја средат ситуацијата, да не биде толку приметливо тоа што и се случува.

Жално за оваа млада и талентирана девојка што очигледно тргна по лошиот пат, по примерот на нејзиниот идол, неодамна починатата Витни.

 

 

Напиши коментар