Мода

Не очекува едноставна и елегантна есен

Денес ќе ви ја претставам есенската колекција на Ланвин, еден од брендовите што ние ги нарекуваме модни диктатори. Добро е човек да ги следи повремено колекциите на ваквите големи имиња во модата, за да си создаде јасна претстава за трендот на сезоната што не очекува. Не велиме дека слепо треба да се прати модата, но сепак зошто да купуваме парчиња на кои веќе им поминало времето? Еве како изгледа есента низ погледот на Ланвин:

 

 

Напиши коментар