man fashion

Не се сите манекенки исушени :)

Таа има само 19 години и на модната писта покажува завидни облини. Откако ќе ги погледнете нејзините слики нема повеќе секој пат кога ќе слушнете манекенка да помислите на страшно слаби и ковчести модели.

Кејт Аптон се има појавено на насловните страници на многу списанија, а многумина ѝ ја доделија титулата – тело на годината. Таа е сосема поинаква од останатите модели, бидејќи кога таа ќе облече бикини, навистина има што да се види.

Сигурно нема да можете да обрните внимание на моделот на костим за капење, кога нејзното тело е така складно и вистинско освежување за модните писти и насловните страници.

 

 

Напиши коментар