ШоуБиз

Не се живее од Сузан Бојл!

Комшиите поднесоа тужба против победничаката на талент шоуто на Британија, Сузан Бојл.

Од нејзините куќни концерти ние немаме мир, изјавила бесната соседка на Сузан. Таа има прекрасен глас, тоа никој не го оспорува, но ова повеќе не се поднесува, изјавила соседката.

Секој ден ги пее истите песни, оние кои ја прославија, а секое утро започнува со оперска арија, неворајатна е, велат соседите.

Напиши коментар