ШоуБиз

Не ве лажат очите! Таа навистина не ги средила пазувите…

Црвениот тепих обично им претставува голем предизвик на актерките, па со месеци поминуваат во подготовки. Кога ќе застанат на него се средени од глава до пети. Совршена тоалета, шминка, фризура, накит, чевли…

Некои од нив трошат милиони на скапи третмани за слабеење, за затегнување на кожата, и сето тоа само за да изгледаат совршено за позирање. Но, ете некој прави и исклучоци. Една од нив е  Пикси Лот која на црвениот тепих се појавила во сина тоалета која ги открила нејзините несредени пазуви. Глетката која ја имате пред себе нема да ви причини никакво задоволство 🙂

Напиши коментар