Мода

Неговото Височество- џинсот….актуелен и оваа Пролет !

Најпопуларниот материјал на светот, најудобното парче облека и клучниот елемент за едноставна и убава комбинација- џинсот, ќе владее и оваа Пролет…

Стилот не се купува, меѓутоа се создава…Тој не се појавува, туку се гради. Во модата не постои модна азбука која пишува директна примена на модните парчиња…Трендовите се менуваат многу побргу од годишните времиња, меѓутоа постојат одредени модни детали, кои секогаш ќе бидат класика…Во случајов- џинсот. Оваа Пролет, секој мотив на џинс, ќе биде совршен аутфит. Особено, во комбинација со мастилова боја и шик деталите, применувани од секоја урбена девојка…Џинсот ќе го има главниот збор…

Во прилог на убавата вест, не изостануваат и прекрасни комбинации од џинс, преку следниве фотографии…

Напиши коментар