ШоуБиз

Некогаш со протеза и зачешлани веѓи, а денес вистинска убавица

Таа денес е синоним за убавина, женски сексипил… Ангажирана е за многу реклами, во кои особено доаѓа до израз нејзиното тело и убаво лице. Но, таа не изгледала од секогаш така. Меган Фокс, денес изгледа преубаво, но не може да го кажеме истото и за нејзините почетоци.

Таа не изгледала од секогаш вака како што изгледа денес. Порано била со тенкоискубани веѓи, протеза на забите, округли образи… тотална спротивност од она што денес можеме да го видиме.

 

Напиши коментар