Убавина

Неколку идеи за шарени нокти

Летото е период кој дозволува да се експериментира со бои, тогаш може да си дозволите појаки и повпечатливи бои на шминка, облека и лак за нокти.

За ова лето модата налага шарени и впечатливи нокти. Во мода се животинскиот принт, цирконите, лакови за нокти со интензивни бои, седефасти и мат…

Ова се неколку наши предлози кои ќе ви дадат идеја за тоа како вие да ги ишарате вашите нокти.

Напиши коментар