Убавина

Неколку предлози за вашата фризура од Блејк Ливели

Таа е модна икона на денешницата. Каде и да се појави ги засенува сите останати со својот веќе препознатлив стил. Овој пат ќе ви  ги претставиме најдобрите изданија на Блејк кога се во прашање шминката и фризурата. Можеби токму тука е инспирацијата која ви е потребна за некаква промена на вашиот имиџ.

 

 

Напиши коментар