Motherhood

Неколку вистини за бракот:) Се согласувате ли со нас?

* Еднаш еден човек рече: Не знаев што значи среќа се додека не се оженив и тогаш веќе беше предоцна!

* Љубовта е еден долг сладок сон, а бракот е алармот.
* Речено е дека кога маж ја држи раката на една жена пред брак, тоа е љубов, после стапувњето во брак, тоа е самоодбрана.
* Кога штотуку оженет човек изгледа среќно, знаеме зошто. Но кога човек што е веќе 10 години во брак изгледа среќно, се прашуваме зошто?
* Си беше еднашка еден човек кој велеше дека ќе помине низ пеколот за љубената, Се ожени и сега поминува низ него.
* Кукавица е херој со жена, деца и хипотека. – Марвин Китман
* Џентлмен е оној кој никогаш не се колне во жена му, додека има присутни жени околу него.
* Мажот е жив доказ дека жената може да свати шала.
* Маж е тоа што ќе остане од љубовникот од кога нервите ќе му се истрошат.

Напиши коментар