ШоуБиз

Немирното фустанче на Ема Вотсон ги откри градите

Ема Вотсон се појави на премиерата на филмот The Perks Of Being A Wallflower и блесна во преубавиот фустан во шампањ боја. Фустанот е со длабок отвор во грбот и тенки прерамки кои ги поврзуваат двете страни на фустанот. Направен е од транспарентен материјал, па тоа ја натерало Ема да стави силиконски лепенки на градите за да успее да ги прекрие.

Но, немирното фустанче се повлече па ја откри градата на Ема. Лепенката излезе на виделина.

Фоторепортерите имаа работа, а сега медиумите се полни со слики од голата града на Ема.

 

Напиши коментар