Мода

Необични потпетици

Дали времето на класичните кондори полека поминува? Никој точно не може да каже, но сите се сложуваат со фактот дека се повеќе од дизајнерите на чевли дизајнираат обувки кои се надвор од сите класични, досега познати форми.  Дали се ова чевлите на иднината, вака ли ќе изгледа трендот по кој ќе се движат ново дизајнираните обувки… времето ќе покаже!!!

Дали Вие сте спремни за модни лудости? Вртоглави платформи, необични потпетици со единствена цел да го направат вашиот изглед посебен.

Напиши коментар