ШоуБиз

Необичниот талент на Хари Потер :)

Својот талент за глумење го покажа и докажа во голем број филмови, а најмногу заблеска и се прослави со серијалот за Хари Потер. Меѓутоа, пред некој ден тој ни откри уште еден свој, по малку чуден талент…

Даниел Редклиф го покажа невообичаениот талент во една телевизиска емисија во Мадрид. Познато ни е дека многумина можат да го превиткуваат јазикот и да прават различни облици со него, а младиот актер вистински нè изненади.

Погледнете што може да направи со својот јазик. Ваша домашна задача е да се обидете да го сторите истото.

Напиши коментар