Art & Crafts

Неодоливи нокти во облик на фрак

Погледнете како да ги излакирате ноктите на оригинален и едноставен начин.

Овој вид на маникир оваа година беа декор на голем број ѕвезди на Холивудскиот црвен тепих. Вие не морате да ги излакирате сите нокти, доволно е да налакирате еден за ефектен изглед. Во тој случај останатите нокти нека бидат во бела или црна боја.

Погледнете го видеото и почнете да се забавувате!!!

Напиши коментар