Sweet Home

Несекојдневен раскош – гламурозна резиденција во Мадрид

Прекрасен проект што претставува дефиниција за ултра модерната архитектура и интериор. Надворешниот простор, објектот и внатрешниот простор взаимно се надополнуваат и создаваат една целина. Одлично изведено дворно место, од едната страна мало вештачко езерце, а од другата огромен базен на фонот на белата боја што ја прави оваа слика уште погламурозна.

 

 

Напиши коментар