Дестинации

Несекојдневната убавина на Миконос

Миконос е една од најпосакуваните туристички дестинации во светот. Местово се одликува по својата несекојдневна убавина, специфичната архитектура каде речиси се е во бела боја и тоа остава навистина голем впечаток и изгледа необично но во позитивна смисла на зборот. И природата си го направила своето, одлична клима, прекрасни води, ситни песочни плажи…

А вилите и дискретните резорти што ги среќаваме на бреговите на Миконос? Нема да ги коментираме, погледнете и сами уверете се за каков префинет стил и луксуз станува збор.

 

Напиши коментар