ШоуБиз

Нешто се случило со задникот на Кристина Агилера

Кристина Агилера беше една од ѕвездите кои настапија на манифестацијата NCLR ALMA 2012.

Таа се појави во црна тоалета, горниот дел направен од чипка, а на долниот со голем процеп кој ги открива нозете, на кои може многу лесно да се забележи целулитот. Иако не може да се пофали со витко тело, Кристина се пофали со задникот. При секое позирање, бараше поза во која ќе може да го истакне. Дали има направено корекција или пак користи некој од триковите со гаќи кои го зголемуваат задникот не се знае.

Напиши коментар