man fashion

Нескротливиот дух на Replay

Новата колекција на Replay за мажи е веќе готова. Наменета е за мажите со слободен дух, за оние нескротливите, недопирливите.

Моделите на фотографиите потсетуваат на мажите од шеесетите со избледени фармерки, сиви маици, крената коса… многу потсетува на култниот филм Easy Rider.

 

Напиши коментар