Дестинации

Неверојатна оаза во Кина

Лоцирана е на околу 6 километри од градот Духуанг во Западна Кина. Езерото Кресцент, како што е името на оваа локација, претставува неверојатна оаза во пустината Гоби. Уживајте во фотографиите од оваа интересна локација.

 

Напиши коментар