Bridal

Неверојатна свадба во златно розеви тонови – амбиент како од бајките

Кога станува збор за свадбените декорации, ви ја претставуваме една од најпрекрасните свадби кои досега сме ги виделе.

Станува збор за свадбена церемонија и свадбена забава на одлична локација, на брег со прекрасен поглед кон морето.

Во самиот свадбен амбиент доминираат златната и розевата боја, кои будат чувство на нежност, елеганција и романтика.

Она што најмногу не воодушеви од оваа свадба е секако прекрасната мини капела поставена во дворот, која изгледа како вистинска бајка чија приказна ја раскажуваат цвеќињата. Уживајте и црпете инспирација:

 

 

 

Напиши коментар