Sweet Home

Неверојатна трансформација на стан од 50 метри квадратни

Пронајдовме неверојатен проект, реконструкција на мал стан од 50 метри квадратни во современ и модерен дом на кој многумина може да позавидат. Едноставноста и перфекцијата на едно место е она по кое се водел  дизајнерот Stenley Tham , а по барање на млада успешна девојка која живеела со својата мајка. Нејзината желба да ужива во животот и да и обезбеди мир и спокојство на својата мајка по катастрофалните животни несреќи, била толку голема што сето она што го спечалила во последните 3 години го дала за реконструкција на руиниран стан.

Погледнете ги фотографиите пред ( првите шест)  и после, за да видете фасцинантната трансформација на овој простор…

Инспиративно зарем не ???

Напиши коментар