Дестинации

Неверојатниот хотел- носач на авиони во Кина

Сега сигурно си помислувате дека станува збор за некаква шега… После уникатните изднија на Кинеските објекти, овој пат откривме дека нанивните амбиции да се надминат самите себе си- им нема крај…

Едноставно, одеднаш…„пензионираниот“ Советски носач на авиони „Киев“ се претвори во прекрасен хотел… Сега ова место е објект каде што може да го употребите Вашето најдобро „оружје “ и да се спротивставите на проблемите, преку пиратската атмосфера, која ќе Ве опушти…

Вие заслужувате едно вакво искуство. Ова водено шоу за Вас е достапно секој ден, во секое време…Додека другите се фалат околку секојдневните дестинации…Вие пофалете се со совршенство во малку поинаков облик…Фантастично е !

 

 

Напиши коментар