ШоуБиз

Неверојатно секси издание на Ева Лонгориа! За една вечер таа смени 11 преубави тоалети

Се одржа NCLR ALMA 2012, а Ева Лонгодија беше онаа која го водеше ова голем шоу.

Атрактивната „очајна домаќинка„ за една вечер промени 11 тоалети,а секоја од нив беше посебна на свој начин. Секоја од овие тоалети го истакнуваше нејзиното совршено тело. Секоја чест за она што Ева го приреди на широката јавност:

 

Напиши коментар