Bridal

Невеста од Италија со вел долг колку 28 стадиони

Свадбата е еден посебен ден за секоја девојка, ден кога сака да биде најубава и посебна. Но, некои девојки одат толку далеку што прават сé само за да бидат единствени.

Тоа го стори и оваа невеста од Италија, која облече венчаница на италијанскиот дизајнер Џани Моларо. Тој ја осмислил венчаницата која ќе блесне на многу светски магазини. Биле потребни 600 луѓе за да го носат велот долг 3 километри направен од бела свила.

Погледнете го видеото на кое ќе го забележите специфичниот дизајн на оваа венчаница.

Напиши коментар